Wie zijn wij?

Subsidievizier is een jonge, ambitieuze en ondernemende zakelijke dienstverlener. De organisatie is in 2008 opgericht door twee professionals met ruime ervaring op het gebied van subsidies, sociale premieregelingen en fiscale afdrachten. Zij waren ervan overtuigd dat de dienstverlening in deze sector kwalitatief beter en vele malen sneller kon, én met een kleinere tijdsinvestering en minder rompslomp voor de klant.

Met succes gooiden zij het over een vrijwel volledig digitale boeg! Een belangrijk onderdeel van Subsidievizier is daarom haar innovatieve rekencentrum ROODDIRECT. Hierin werken uitzonderlijk nieuwsgierige professionals met uiteenlopende specialistische kennis en ervaring. Zij zoeken naar onbenutte gelden en maken uiterst precieze (her)berekeningen met geheel door onszelf ontwikkelde software. Zij worden hierin gevoed door onze eigen consultants.

Daar waar nodig bundelen wij onze specialistische krachten met die van andere kennisintensieve samenwerkingspartners (bijv. onafhankelijke artsen). Op deze manier kunnen wij onze klanten in de volle breedte optimaal ondersteunen op het gebied van onbenutte (loonkosten) subsidies, (fiscale) vrijstellingen/ kortingen en teveel betaalde (sociale) premiegelden.

Subsidievizier heeft op dit moment ruim 750 klanten in heel Nederland binnen vrijwel alle bedrijfssectoren, zowel binnen de private alsook binnen de publiek sector. Wij kijken uit naar een verdere groei in 2013!

Geef een reactie